Liga 1

Gabi Balint face haz de necazul Stelei: "O să înregistrez și eu Fotbal Club Sportiv Balint. Le spun și lui Bumbescu, Boloni, Belodedici și Bărbulescu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 ianuarie 2017

Gigi Becali are de gând să-și numească echipa Fotbal Club Sport București, dar a depus la OSIM și numele Fotbal Club Sportiv Becali.

În studioul DigiSport, Gabi Balint s-a amuzat de ultima idee.

"O să înregistrez și eu FCSB la Osim, așa mă gândeam. Voi face Fotbal Club Sportiv Balint. Poate îmi fac o echipă de fotbal, de puști, să le spun și altora, să înregistreze și Balint, Bumbescu, Boloni, Belodedici și Bărbulescu, să le spun și lor.

Lăsând glumele la o parte, va fi un moment delicat, când se va da decizia finală. Va fi foarte greu, suporterii vor fi și mai dezorientați.

Nu poți să mai folosești numele nici măcar pe stadion. Din păcate, s-a ajuns aici! Există tradiția acestei echipe, un palmares. Fotbal Club Sport București mai merge, dar nu aș putea să fac acest lucru, sau să-i spun Balint, de exemplu", a declarat Balint la TV Digi Sport.

Deja am făcut o cerere la Registrul Comerţului: le-am spus să ia la cunoştinţă că de la 1 iunie echipa se va numi «Fotbal Club Sport Bucureşti»" Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.