Campionate

"Singurul zid în care credem!" » Rafa Marquez și Borussia Dortmund, replici perfecte la planurile președintelui Donald Trump: ce coregrafie au făcut

+1 Foto
Caricatura cu Donald Trump

Articol de Catalin Dumitrescu  —  joi, 26 ianuarie 2017

Căpitanul naționalei mexicane și unul din jucătorii exponentiali ai acestei țări, Rafa Marquez, 37 de ani, a găsit răspunsul perfect pentru planurile proaspătului președinte american Donald Trump privind construirea unui zid anti-imigranti de-a lungul frontierei sudice a SUA.

Răspunsul jucătorului mexican a venit pe una din rețele de socializare: "Nu ne poate opri nici un zid atâta vreme cât credem în noi înșine!".

Alături, Rafa a adăugat un hashtag în care sunt alăturate numărul cu care a evoluat el , 4, și cuvântul atitudine scris în limba spaniolă.

 

Pentru a sublinia mai clar cele spuse, Rafa Marquez, a postat, lângă cuvintele de mai sus, un mic videoclip în care el execută magistral, la vinclu, o lovitură liberă de la 20 de metri. Internaționalul mexican a evoluat vreme de 7 ani la FC Barcelona, din 2003 până în 2010.

Actualmente el evoluează în Mexic la clubul la care s-a lansat, Atlas Club. Rafa Marquez numără 129 selecții și 15 goluri pentru naționala Mexicului.

Poziția președintelui american a întâmpinat o amplă opoziție din partea conducătorilor aleși ai Mexicului.

Răspunsul lui Marquez nu este singurul. Clubul german Borussia Dortmund a postat o poza cu zidul galben format de suporterii săi în tribunele de pe Westfalenstadion, alături de mesajul:
"Singurul zid în care credem!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.