Liga 1

VIDEO Iuliu Mureşan, scandalizat după dezvăluirile Gazetei: "Noi vorbeam cu ei în engleză"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 ianuarie 2017

CFR Cluj a fost una dintre echipele româneşti care s-au confruntat cu probleme de arbitraj în timpul meciurilor amicale disputate în această iarnă, iar preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, a reacţionat după dezvăluirile Gazetei referitoare la arbitri (detalii AICI).

"Sunt uimit. Știam că am fost arbitrați de sloveni la primul meci și bulgari la al doilea meci. Credeam că le știu pe toate în fotbal, dar se pare că nu. Noi n-am ieșit de pe teren la niciun meci.

La meciul cu Ufa, am avut un penalty pe care l-am ratat și arbitrul a acordat repetare. La al doilea meci, am avut iar un penalty pe care l-am ratat. Meciurile au fost bune, intense.

Meciurile au fost organizate de un agent de meciuri cu care lucrăm de mulți ani și n-am mai avut probleme până acum. În timpul meciului, când eram nemulțumiți de arbitraj, culmea e că noi încercam să vorbim cu arbitrii în engleză, credeam că sunt străini", a spus oficialul clujenilor la TV Dolce Sport.

O investigaţie a jurnaliştilor Gazetei a dezvăluit astăzi că trei arbitri activi și unul retras, toți români, s-au dat drept sloveni, turci sau bulgari și au luat decizii incredibile în meciuri amicale disputate de echipe românești în Cipru și Turcia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.