Liga 1

Reacția UNICĂ a lui Șumudică după scandalul cu arbitrii români: "Eu îi înjuram în engleză! Credeam că sunt ciprioți și le ziceam: «play betting?»"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 ianuarie 2017

Marius Șumudică a comentat în stilu-i caracteristic prestația arbitrilor români deghizați din meciul amical dintre Astra și Pogon Szczecin.

"Nici eu nu mi-am dat seama, săracii, ce au îndurat, că i-am înjurat tot meciul, dar nu schițau, n-am văzut nimic pe fața lor, n-aveam de unde să știu nici eu, nici jucătorii mei, că vin arbitrii din Liga a 4-a de prin România,  nu i-am văzut în viața mea, mi se pare curios, trebuie să ai un tupeu maxim să faci lucruri de genul ăsta.

Nu se poate să prelungești 7-8 minute, eu crezând că e cipriot, mă duceam la el și îi spuneam: «play betting?» sau ce se întamplă, parcă aștepta să dea un penalty, să facă ceva, și se simțea, toată lumea râdea și în tribună.

Jucătorii mei au ratat penalty-urile respective, noi am dat dovadă de onestitate, de tot ce înseamnă fair-play, n-am vrut să marcăm. Cred că, din păcate, le-am dat peste cap pariurile pe care și le-or fi pus", a spus Șumudică, la TV Dolce Sport.

Citește și: Rețeaua românilor în amicale: arbitrii români se dau turci și bulgari și sunt suspectați că truchează meciuri la pariuri!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.