Campionate

Poveste fabuloasă cu antrenorul favorit al lui Messi: "A luat-o de mână și a mers cu ea în baie. Au făcut dragoste și-au plecat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Jorge Sampaoli, în vârstă de 57 de ani, a preluat selecționata Argentinei la începutul lunii iunie a acestui an. Atacat pentru stilul său de joc, acesta le-a răspuns jurnaliștilor printr-o analogie amuzantă.

Argentina nu este prima selecționată din carieră. Jorge Sampaoli a ocupat postul de selecționer al statului Chile. După o înfrângere, scor 0-3, în fața Uruguayului, în care a avut doar 37 % posesia mingii, jurnaliștii i-au criticat agresiv strategia. Răspunsul acestuia a fost unul fabulos:

"Într-o noapte, am mers într-un bar cu o femeie. Am stat toată noaptea de vorbă. Am râs, am flirtat, i-am făcut cinste cu câteva băuturi. În jurul orei 5 dimineața, un tip a venit, a luat-o de mână și a mers cu ea în baie. Au făcut dragoste, apoi au plecat împreună. Nu a contat faptul că eu am avut posesia toată noaptea".

Jorge Sampaoli a câștigat ediția din 2015 a Copei America alături de naționala statului Chile. Mai are în palmares 3 tiluri de campion național și o Copa Sudamericana, toate cu Universidad de Chile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.