Campionate

Chelsea şi Juventus se luptă pentru unul dintre cei mai doriţi fundaşi din Bundesliga

Sead Kolasinac, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de Tibi Demeter  —  sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Antrenorul lui Chelsea, italianul Antonio Conte, şi-l doreşte pe Sead Kolasinac de la Schalke 04, formaţie din Bundesliga.

Publicaţia italiană Calcio Mercato a anunţat că echipa londoneză se implică în lupta cu Juventus pentru semnătura lui Kolasinac, jucător care se află în ultimele 6 luni de contract.

Juventus şi-l doreşte pe fundaşul bosniac ca înlocuitor pentru Patrice Evra, cel care a semnat în aceste zile cu Marseille.

Presa din Italia vorbeşte deja despre faptul că "Bătrâna Doamnă" s-a înţeles cu jucătorul lui Schalke, dar mai sunt câteva detalii de pus la punct.

Clubul italian este dispus să plătească cinci milioane de euro pentru Kolasinac pentru a-l achiziţionat pe fundaş din această iarnă.

Planurile lui Chelsea şi Juventus ar putea să fie date peste cap de accidentarea lui Baba Rahman, jucător care l-ar putea înlocui pe bosniac.

Antonio Conte este în căutare de soluţii pentru a putea să-şi asigure titlul din Premier League.

Accidentările lui Victor Moses şi Marcos Alonso l-au făcut pe tehnicianul italian să-şi îndrepte atenţia spre unul dintre cei mai promiţători apărători din campionatul german.

Kolasinac a bifat 13 prezenţe în actuala ediţie de Bundesliga şi a marcat de două ori şi patru pase decisive, fiind unul dintre cei mai constanţi jucători din defensiva echipei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.