Stranieri

FOTO Fractură?! Accidentare gravă pentru Pantilimon. Probleme și cu Tătărușanu

+4 Foto
Panti e contrat dur de Gregory. Laba piciorului i se răsucește // FOTO Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 30 ianuarie 2017

Pantilimon s-a accidentat grav la glezna dreaptă, după o contră cu un adversar. Portarul oaspeților a primit îngrijiri 6 minute, înainte de a fi scos pe targă (42) și dus la spital.

Ca și cum nu i-ar fi de ajuns că apără rar la Watford, ieri, la 0-1 cu Millwall în turul 4 al Cupei, Costel Pantilimon s-a și accidentat. Grav! În minutul 36, la o pasă riscantă înapoi a coechipierului Miguel Britos, Panti a ieșit să respingă mingea care ar fi ajuns altfel la Gregory. Numai că acesta l-a contrat, iar "tricolorul", după ce a reușit să blocheze balonul, a rămas la pământ.

Dureri mari

Fața schimonosită de durere lăsa clar să se întrevadă că e ceva foarte serios și că "tricolorul" nu va mai putea continua. Aproape 6 minute i-au acordat medicii îngrijiri. Iar după ce i-au fixat piciorul între atele, semn că ar putea fi chiar o fractură, a fost scos pe targă și transportat la spital.

Șansă și reflex

Până la accidentare, Pantilimon a avut noroc în secunda 17, când Gregory a trimis balonul în "transversală". Dar și un reflex salvator, tot în debut, la șutul deviat al lui Craig. După ieșirea "tricolorului", șocul din final, când Morison l-a învins pe înlocuitorul Gomes (85). Și Watford a părăsit Cupa Angliei.

Tătărușanu, dureri la spate!

Înaintea lui Pantilimon, și portarul titular al "naționalei", Ciprian Tătărușanu, a devenit indisponibil pentru meciul Fiorentinei cu Genoa, de ieri. În preziua partidei, la antrenament, Tătă a acuzat dureri la spate, iar antrenorul Paulo Sousa l-a scos din lot ca o măsură de precauție. Înlocuitorul său, Sportiello, împrumutat de la Atalanta, a primit trei goluri (3-3).

"Probleme cu ritmul jocului"

Revenit printre titularii lui Southampton după 700 de zile pe tușă, Gardoș a primit nota 4,5 în Daily Mail după 0-5 cu Arsenal: "A avut probleme ca să țină pasul cu ritmul jocului".

La rându-i, ex-stelistul a admis la final: "Nu poți fi fericit, ca apărător, când echipa ta primește cinci goluri. Am evoluat de câteva ori la formația Under 23, însă o confruntare cu Arsenal e altceva. Sper să mai primesc șansa de a juca".

5apariții are Panti la Watford în acest sezon: 2 în Premier, 2 în Cupa Angliei, una în Cupa Ligii Angliei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.