Stranieri

OFICIAL Adi Popa a semnat aseară cu Reading şi azi a fost prezentat! Anamaria Prodan a explicat de ce a întârziat transferul

FOTO: http://www.readingfc.co.uk

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 January 2017

Impresarul Anamaria Prodan a anunţat că Adi Popa, 28 de ani, a semnat cu Reading, după ce cu o zi înainte a apărut o întârziere în semnarea actelor.

update 14:15

Adi Popa a fost prezentat pe site-ul oficial. "Am venit să-mi arăt valoarea, să-mi demonstrez calitățile", a spus fotbalistul. 

Ştirea iniţială:

"Da, totul este gata. S-a terminat. Adi Popa a semnat contractul cu Reading. Au fost  ceva discuţii, dar ştiam că se va rezolva. În Anglia, contractele sunt puţin mai diferite şi de aceea am stat puţin mai mult.

A făcut vizita medicală, care a durat foarte mult, şi totul este în regulă. Adi este foarte fericit. Şi-a dorit foarte mult să revină aici. El a refuzat oferte pe sume duble pentru a juca în Anglia. A avut oferte din Spania, din Coreea de Sud şi de la Panathinaikos.  

I se potriveşte foarte bine Anglia şi e ceea ce îi place. E foarte puternic. Dacă va promova, va avea alt contract în Premier League", a spus Anamaria Prodan la TV Sport ro.

600.000 €a plătit Reading pentru Adi Popa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.