Investigatie

VIDEO EXCLUSIV "Ia vezi, bă, cât e? 1.80?" » Ce a strigat de fapt Șumudică după ce arbitrul deghizat a dat penalty pentru Astra

Articol de Răzvan Luţac, Sebastian Culea, Costin Ștucan  —  luni, 30 ianuarie 2017

Aceasta a fost reacția lui Șumudică după ce arbitrul deghizat Catană a acordat penalty pentru Astra înaintea pauzei în meciul cu Pogon

Gazeta a intrat în posesia unei înregistrări noi cu una dintre fazele incriminate din meciurile cu arbitri deghizați. În prelungirile primei reprize a partidei Astra - Pogon, scor final 1-3, jucată pe 25 ianuarie, arbitrul Cristian Catană a acordat un penalty gratuit pentru giurgiuveni.

La doar câteva secunde după decizie, Șumudică s-a întors către tribună și a strigat: "Ia vezi, bă, cât e? 1.80?", referindu-se la o cotă de pariuri.

În avion cu 3 oameni ai Astrei

Penalty-ul a fost ratat mai întâi de Săpunaru, apoi, după ce arbitrii au luat decizia să repete lovitura, de Daniel Niculae. Ultimul irosind lovitura abia după ce s-a întors către banca tehnică, vizibil încurcat de situație!

Până la apariția acestor imagini, presa din România a relatat că Șumudică a izbucnit nervos la adresa arbitrilor, strigându-le: "Joci la pariuri? Ce vrei?".

3dintre arbitrii români care au oficiat deghizați în Antalya s-au întors în România într-un avion, din Cipru, în care s-au aflat și 3 persoane de la Astra, printre care președintele Dani Coman și fundașul Dandea

"Da, am vrut să ratăm penalty-ul din meciul cu Pogon Szczecin. L-a dat complet aiurea, i-am întrebat pe toți colegii noștri din careu dacă a fost vreo infracțiune, au spus că nu și atunci ne-am hotărât să ratăm"
- Daniel Niculae, atacant Astra

"Eu îi înjuram în engleză! Credeam că sunt ciprioți și le ziceam: «Play betting?»"
- Marius Șumudică, antrenor Astra, la DolceSport

Mâine dimineață, în episodul al șaselea al investigației, puteți citi ce spune un singaporez care a aranjat zeci de meciuri în întreaga lume despre cazul arbitrilor români deghizați pentru pariuri!

Episoadele investigației: 

1 - Rețeaua românilor în amicale: arbitrii români se dau turci și bulgari și sunt suspectați că truchează meciuri la pariuri!
2 - Rețeaua se extinde! Încă două nume în scandalul "fluierașilor" care se dau turci și bulgari. Fost arbitru FIFA, considerat "capul" » Cum se desfășura totul
3 - Arbitrul român care s-a dat sloven și turc a fost luna trecută în Singapore! Sume incredibile scoase după fiecare meci » Polonezii: "Bizar, grotesc"
4 - A refuzat Parlamentul European ca să arbitreze în Turcia! Primar PNL în Dâmbovița, arbitru deghizat în Antalya

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.