Liga 1

I-a cedat glezna » Gnohere a jucat doar 24 de minute cu Wisla, lovindu-se din nou la piciorul drept

Articol de Eduard Apostol, Raed Krishan (foto)  —  Wednesday 1st of February 2017 12:00

Harlem Gnohere a încheiat forţat amicalele din Antalya. Francezul a părăsit singur terenul în minutul 24 al partidei de ieri, după ce-a fost contrat tare de apărătorii polonezilor, în două rânduri, ieşind accidentat la glezna dreaptă.

Cea cu probleme. Pentru care a pierdut finalul sezonului de toamnă pe vremea când îmbrăca tricoul lui Dinamo. S-a ales cu o entorsă.

Atacantul, niciun gol în 4 amicale, a părăsit gazonul abătut, a rămas pe bancă (foto) până la pauză, primind acolo îngrijiri medicale. "Bizonul" va fi supus astăzi unui control medical amănunţit în Turcia, pentru a se vedea dacă poate fi luat în calcul pentru prima etapă din 2017, cu CFR Cluj, fără a risca nimic.

Steaua - Wisla Cracovia (Polonia, I) 3-4 (2-1)

Au marcat: Tamaş(18), Alibec (37, 54) / Ondraşek (23), Popovici (72), Borozek (89), Malecki (90Ă1)

Steaua: Fl. Niţă - Bălaşa, Tamaş (Simion 71), Moke, Momcilovici - Muniru (Boldrin 79), Pintilii (L. Filip 65) - Jakolis (G. Enache 46), Alibec, De Amorim (Fl. Tănase) - Gnohere (Vl. Achim 30). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

A refuzat "pomana"

În minutul 34, Alibec a executat un corner la prima bară, Tamaş a sărit, iar mingea s-a lovit de stomacul lui Ondraşek, aproape de mâna lipită de corp. Era 1-1, iar arbitrul, la semnalizarea asistentului, a acordat penalty, iar jucătorul Wislei a făcut o criză de nervi, înjurând. Denis a luat mingea, a pus-o în apropiere de punctul cu var şi i-a dat pasă portarului advers, în aplauzele polonezilor. Arbitrii supraponderali şi în vârstă au avut decizii contestate de ambii antrenori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.