Liga 1

Negoiță vinde ca în 1990 » Întrebare fără răspuns la DInamo: cine mai dă goluri?

Articol de Liviu Manolache  —  miercuri, 01 februarie 2017

Dinamo, deși spune că vrea să lupte pentru trofee, își vinde vedetele pe bandă rulantă, situație asemănătoare cu cea din 1990, când echipa alb-roșie și-a vândut aproape tot lotul.

Dinamo a renunțat la cei mai importanți 3 jucători: Rotariu, Lazăr și Gnohere. Aceștia erau golgeterii echipei și la Dinamo rămâne o singură întrebare: cine va marca?

Vali Lazăr a înscris 7 goluri, fiind cel mai bun marcator, urmat de Dorin Rotariu, care are 6 goluri. Deși nu a avut cele mai bune evoluții, Gnohere era al treilea om de gol al echipei, cu 5 reușite.

Astfel, după aceste plecări, cel mai bun marcator al lui Dinamo este Nemec, cu 4 goluri. Atacantul este urmat de Nedelcearu și de Hanca, care au câte 3 reușite.

2.650.000 €a încasat Dinamo în această iarnă din cele 3 transferuri făcute

În 1990, Dinamo i-a vândut pe Rednic, Klein, Andone, Sabău, Lupu, Mateuț, Răducioiu, Timofte, Vaișcovici și Lupescu. Atunci, președintele echipei era Vasile Ianul.

Locul 3 la finalul sezonului 2008 -2009 a fost ultima clasare pe podium pentru gruparea alb-roşie, care nu a mai câştigat un titlu din sezonul 2006 -2007.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.