Liga 1

Dedesubturile transferului lui Rotariu la Club Brugge » Care a fost adevărata sumă pentru care s-a făcut transferul și ce alte dezvăluiri fac jurnaliștii belgieni

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 February 2017

Deși suma vehiculată inițial pentru transferul lui Rotariu a fost de 2,2 milioane de euro, presa din Belgia scrie că suma reală achitată pentru jucătorul de 21 ani a fost de doar două milioane de euro.

Jurnaliștii belgieni de la nieuwsblad.be mai scriu că Rotariu a fost abia a treia opțiune a lui Club Brugge, care s-a orientat către fostul dinamovist abia după ce a fost refuzată de alți jucători.

Mai întâi, Brugge a dorit să-l transfere pe Mathie Dossevi, oferindu-i lui Standard Liege cinci milioane de euro, oferta fiind declinată de echipa lui Răzvan Marin.

Ei s-au orientat apoi către israelianul Tal Ben Haim, de la Maccabi Tel Aviv, pentru care ar fi fost dispuși să ofere 4,5 milioane de euro, israelienii refuzând și ei oferta.

În final, Club Brugge a decis să înainteze oferta către Dinamo pentru Rotariu, pe care îl avea în vizor încă din decembrie, anunță aceeași sursă.

Până să negocieze cu Rotariu, oficialii belgieni s-au mai aflat în tratative cu un alt jucător din Liga 1, Andrei Ivan, dar CSU nu a vrut să renunțe la jucătorul său până la vară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.