Liga 1

Reghe a decis: pe cine va trimite în teren în locul "Bizonului"! Echipa probabilă cu CFR

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday 2nd of February 2017 12:00

Dacă Gnohere nu va fi refăcut la timp pentru debutul cu CFR Cluj, Vlad Achim îi va lua locul în Gruia, urmând ca Alibec să joace vârf împins.

Harlem Gnohere este în pericol să nu apară pe gazon, duminică, în prima etapă a sezonului de primăvară contra celor de la CFR Cluj. Francezul a ieşit de pe teren în ultimul amical, cu Wisla Cracovia (3-4), după doar 24 de minute, fiind lovit de un adversar la glezna dreaptă.

Ieri, încă resimţea dureri la piciorul care i-a făcut atâtea probleme şi în 2016, nu se poate estima dacă va fi apt de joc cu ardelenii. În mod normal, sunt şanse ca atacantul să fie în regulă, steliştii încă au timp până sâmbătă, când vor ajunge direct, din Antalya, la Cluj.

L-ar ajuta pe Alibec

Dacă "Bizonul" nu va putea fi introdus în formula de start, atunci Vlad Achim îi va lua locul. Fotbalistul care are două assist-uri în amicalele din Antalya a lăsat o impresie pozitivă atât timp cât a jucat.

Fernando Boldrin iese din discuţii, fiind suspendat pentru întâlnirea din Gruia. Dacă Achim va juca în zona mediană, atunci Alibec va trece vârf împins, acolo unde a dat cel mai bun randament din momentul sosirii sale la Steaua.

Cum ar putea arăta Steaua duminică, fără "Bizon":
Fl. Niţă - Bălaşa, Tamaş, Moke, Momcilovici - Muniru, Pintilii - Jakolis, Vl. Achim, De Amorim - Alibec

0goluri a marcat Gnohere în 4 amicale jucate în această iarnă

5,67a fost media notelor gsp primite de Achim în prima parte a sezonului, mai mare decât cea a lui Gnohere, 5,58

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.