Campionate

Antonio Conte se pregătește de perioada de mercato din vară! A găsit înlocuitorul lui Costa din atac

foto: reuters

Articol de Alexandru Pavel  —  miercuri, 01 februarie 2017

Chelsea și-a fixat deja principalul obiectiv pentru următoarea perioadă de transferuri: pe Alvaro Morata, pe care l-a mai dorit și în trecut.

”Albaștrii” pregătiți de Antonio Conte l-au urmărit și în această iarnă pe Morata, dar se pare că londonezii vor înainte o ofertă oficială abia vara viitoare.

Atacantul spaniol este unul dintre preferații managerului italian, iar problemele recente avute cu Diego Costa, atunci când conaționalul lui Morata și-a manifestat interesul de a pleca de pe Stamford Bridge, sporesc șansele unei posibile mutări a ibericului la liderul din Premier League.

Atacantul în vârstă de 24 de ani este fericit la echipa din capitala Spaniei și nu pare prea dispus să o părăsească pe Real, în ciuda faptului că nu petrece prea mult timp te teren, fiind concurent pe post cu Karim Benzema sau Cristiano Ronaldo, în unele partide.

Conte a încercat să-l aducă pe Morata și în perioada în care o pregătea pe Juventus, dar transferul ibericului la Torino s-a întâmplat la scurt timp după plecarea managerului italian de la ”Bătrâna Doamnă”.

Alvaro Morata a revenit în vara lui 2016 la Real, după ce madrilenii au activat clauza de răscumpărare a jucătorului cedat în urmă cu doar două sezoane la campioana din Serie A.

Morata, cotat de site-urile de specialitate la 40 de milioane de euro, a reușit 10 goluri și patru assisturi pentru Real Madrid în acest sezon, în toate competițiile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.