Liga 1

Strategia lui Dinamo, făcută praf de un fost mare fotbalist: "Vrea să-și asigure banii! Nu mai vrea să dea de la el"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 February 2017

Gabi Balint critică strategia lui Ionuț Negoiță, care a început să vândă cei mai buni jucători. A explicat și de ce crede că a recurs la acest lucru. 

"Pentru Dinamo categoric nu e bine. A pierdut al treilea jucător de atac și va fi greu pentru play-off. Se pare că Negoiță încearcă să recupereze din bani.

Dacă a luat 2,2 milioane de euro pentru Rotariu e bine, chiar dacă suma e împărțită în două. Se pare că e într-o criză, a vândut jucători importanți pe sume sub valoarea lor. Meritau mai mult toți 3.

Sper să mă înșel, pentru că întodeauna am lăudat ce s-a întâmplat acolo. S-a ieşit din insolvență și e liniște, jucătorii sunt plătiți la zi, se pot antrena bine.

Din păcate, cam stagnează și e pe aceeași linie în ultimii ani, nu progresează. Cred că Negoiţă vrea să recupereze sau să își asigure niște bani. Nu cred că nu mai are bani, ci că nu vrea să mai investească din propriul buzunar.

Suma este foarte bună, pentru că Rotariu nu s-a simţit în largul lui la Dinamo, în ultima perioadă. E o afacere bună atât pentru el, cât şi pentru club. Clubul scade puţin, din punct de vedere valoric. A plecat şi Bizonul. Dar, dacă ne gândim ca i-a dat pe ambii, Lazăr şi Gnohere, cu 500.000 şi pe Rotariu a luat 1,1 milioane de euro, e o afacere", a spus Gabi Balint la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.