Diverse

UPDATE Cine ar fi pornit violențele din Piața Victoriei: ar fi implicat Ionuț Negoiță » Primele reacții ale fanilor dinamoviști

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 02 February 2017

Până la această oră, informațiilor indică două scenarii posibile în privința violențelor izbucnite miercuri seară în Piața Victoriei.

 

update 08:30

Peluza Cătălin Hîldan a reacționat pe facebook și a dezmințit informațiile care îi acuză că au participat în mod organizat la manifestații.

Știrea inițială:

Unul este că galeriile lui Dinamo, precum și galeria Sud Steaua s-au unit cu câțiva fani rapidiști imediat după meciul Dinamo - Steaua de la handbal, iar totul ar fi fost gândit din urmă cu câteva zile. "Au vrut să se răfuiască, au războiul lor cu Jandarmeria", spun unele surse.

Altele indică o posibilă legătura cu PSD prin frații Negoiță, Robert- primar PSD al Sectorului 3 și Ionuț - conducător la Dinamo. "Unii fani au venit direct de la hotelul RIN, proprietatea lui Negoiță, puși pe scandal", spun apropiații Peluzei Cătălin Hâldan.

Mai mult, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, Carmen, a postat pe Facebook un mesaj tranșant: "Am stat 4 ore in piață și toată lumea era pașnică. În colțul dreapta al Guvernului era un grup de dubioși, care păreau că pregătesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis că ăștia fac parte din galerie. Ceea ce se pare că este adevărat.

«Frații Negoiță au strâns galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel și i-au adus cu autobuzele la protest înarmați cu petarde și lacrimogene ca să strice protestul din această seară. Frații Negoiță sunt membri PSD cu dosare penale care beneficează de legea grațierii!»".

Unul dintre oamenii de legătură ar fi chiar Elias Bucurică. Acesta e cunoscut pentru că, în trecut, s-a implicat în organizarea unei părți a galeriei PCH la un miting de susținere a fostului premier PSD Victor Ponta. Bucurică este unul dintre liderii Peluzei Cătălin Hâldan.

Ionuț Negoiță nu a putut fi contactat. Acesta nu a răspuns nici apelurilor repetate ale reporterilor Gazetei, nici la mesajele telefonice.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.