Stranieri

Toșca dezvăluie care e relația lui cu Anamaria: "I-am spus adevărul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 februarie 2017

Alin Toșca a explicat care este relația pe care o are cu Anamaria Prodan, cine a rezolvat transferul la Betis și cine l-a ajutat să-și prelungească înțelegerea cu Steaua. 

"Da, este adevărat că Lucian Marinescu m-a dus la Betis. Am fost sunat de Lucian în urmă cu o lună de zile pentru a mă întreba dacă am semnat vreun contract de reprezentare cu vreun alt agent.

I-am spus adevărul. Niciodată în cariera mea nu am avut semnată vreo înțelegere cu un de jucători. Nu neg faptul că, în condițiile în care nu aveam niciun contract de exclusivitate cu vreun impresar, am fost liber sa discut cu cine vreau. Printre aceștia, și cu Ana.

Însă de aici până la ideea că am avut vreun act semnat cu ea este cale lungă", a zis Toșca la TV DolceSport.

...despre faptul că Anamaria l-a ajutat să-și prelungească înțelegerea cu Steaua: "Pur și simplu am mers împreună la sediul clubului în acea zi. Dar singura calitate pe care ea a avut-o în acest contract a fost cea de martor. Atât, nimic mai mult!".

...despre relația pe care o are cu Anamaria: "Nu este niciun contract semnat de mine cu ea. Mie personal mi-a trimis prin șoferul ei două contracte de acest gen pentru a le semna.

Unul în luna martie și unul în luna august, din câte îmi amintesc. Nu am semnat niciun act. Le am în continuare pe ambele acasă și pot demonstra acest lucru".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.