Liga 1

UPDATE Dinamo a renunțat OFICIAL la Obinna » Mutu și Andone se contrazic însă în explicații

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 02 February 2017

Ioan Andone a anunțat că Dinamo va mai face încă trei achiziții în afara lui Thaer Bawab. Chiar dacă nu spus clar că transferul lui Obinna a picat, antrenorul a lăsat de înțeles că fotbalistul nu va mai semna din cauza problemelor medicale. Ulterior, Mutu a intervenit și a confirmat oficial că nigerianul nu va mai semna cu "câinii". 

Cei doi se contrazic însă în ce privește motivul pentru care afacerea a picat. Andone s-a referit la problemele medicale ale lui Obinna, în timp ce Mutu a vorbit de neînțelegeri financiare. 

UPDATE 18:50 

Reacție Adrian Mutu: "Clubul Dinamo nu mai este interesat de Obinna. Problema la el era durata contractului. El voia doar pe 6 luni, noi voiam pe o perioadă mai lungă"

***

"Vor veni 4 jucători în total. Până acum a venit unul, Bawab. Mai sunt 3. Eu îi știu, sunt bătuți în cuie. Trebuie să facă vizita medicală.

E adevărat că se mai pot întâmpla lucruri, dar nu puteam să luăm un jucător cu probleme (nr. Obinna)", a zis Ioan Andone la TV Dolce Sport.

...despre echipa pe care o va folosi: "Bawab e un jucător interesant, dar e în urmă cu pregătirea. În primele etape vor juca fotbaliștii pe care i-am avut în pregătire". 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.