Liga 1

Negoiță primește asigurări: "Badea nu se mai întoarce niciodată la Dinamo"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 februarie 2017

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, susține că datoria pe care Ionuț Negoiță o are față de Nicolae Badea nu va afecta clubul și nu crede că Badea va mai reveni la gruparea din Ștefan cel Mare.

"Datoria de două milioane de euro a lui Ionuț Negoiță către Nicolae Badea este personală, nu a clubului, deci clubul nu are de suferit. E o acțiune civilă comercială, în judecată sunt domnul Badea și domnul Negoiță.

Cei doi domni stau de vorbă, știu că există dialog și nu sunt probleme. Nicu Badea a spus că nu se mai întoarce niciodată la Dinamo. Sigur, speculații se pot face multe, dar a spune e ușor, a rezolva ceea ce spui e mai dificil. Domnul Negoiță a zis corect, atunci când a spus: «Clubul Dinamo e al meu»", a spus Anghelache la TV Digi Sport.

Ionuț Negoiță e obligat să-i plătească fostului acționar dinamovist Nicolae Badea suma de 2 milioane de euro, după o decizie defintivă a Curții de Apel. Badea l-a acţionat în instanţă pe Negoiţă pentru datoria ce datează din momentul cedării lui Dinamo, de acum aproape patru ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.