Liga 1

EXCLUSIV Bumba nu va avea numărul 10 » Vezi cine va fi decar după plecarea "Bizonului"

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 03 February 2017

Claudiu Bumba a efectuat vizita medicală, a semnat cu "câinii", iar campania de achiziţii de-abia a început la Dinamo, chiar când să debuteze în sezonul de primăvară.

"Este strategia de mercato a lui Adrian Mutu, numele mari vor veni pe final! Şi vor fi nume de nume", au comentat roş-albii. Ultima achiziţie a roş-albilor nu va putea juca mâine în derby-ul cu Viitorul, se aşteaptă certificatul internaţional de transfer.

Mijlocaşul de 23 de ani a declarat în mai multe rânduri că visul său este să joace cu numărul 10 la echipa naţională. Îi are drept idoli pe Gică Hagi şi pe Francesco Totti, însă de-abia ajuns în formaţia "câinilor" n-a avut solicitări speciale.

Numărul 10, cel purtat de Harlem Gnohere până la plecarea la Steaua, va fi preluat de Dan Nistor. Claudiu Bumba n-a dorit să-şi
atragă presiune suplimentară în acest pas important al carierei sale, unde va avea cea mai mare expunere personală de până acum, astfel că a ales numărul 15.

În trecutul apropiat, fotbalişti de marcă ai lui Dinamo, precum Florin Bratu şi Ionel Dănciulescu, au purtat numărul 10.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.