Liga 1

"Intr-o luna pe teren"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 august 2007

Fostul international, Emerich Dembrovschi, a fost operat cu succes la Tirgu Mures si asteapta cu nerabdare sa iasa din spital.  Emerich Dembrovschi a suferit joi o interventie chirurgicala, prin care medicii i-au indepartat o bucata de os de la piciorul drept, inlocuind-o cu o proteza superperformanta.

"Dembo" a suferit de coxartroza de mai bine de 17 ani si a acceptat sa se opereze la insistentele medicilor. "Puteam sa o mai duc asa, dar mi-au spus ca e periculos, putea sa se taseze coloana, vertebrele si era mai grav. Asa ca am venit sanatos si o sa plec si mai sanatos", a povestit el.

Dupa trei zile de repaus total, fostul international va face o saptamina de recuperare la clinica din Tirgu Mures, dupa care va reveni la Timisoara. "Dupa o luna si jumatate pot sa ma apuc de fotbal, merg la Poli, poate au nevoie de mine", glumeste Dembrovschi, care le tine pumnii elevilor lui Uhrin pentru meciul cu Clujul de pe patul de spital :"E bun si un meci nul, dar noi speram la o victorie. Cred ca se poate, la astfel de derby-uri, orice rezulatat e posibil".

Nerabdator
La nici o zi de la operatie, eroul de la Guadalajara se gindea deja la fotbal. "Ma simt bine. Nu am avut emotii, nu m-a durut, dar acum ma plictisesc foarte tare in spital. Trebuie sa ramin trei zile doar in pat si stau si ma uit pe pereti. Nu sint obisnuit cu spitalele, am mai fost doar de doua ori, dar atunci am stat doar cite trei zile, am iesit repede", a conchis Dembrovschi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.