Campionate

Barcelona este aproape să dea lovitura » Vrea să-l transfere pe fostul fotbalist al marii rivale din La Liga Mesut Ozil!

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian Toma  —  sâmbătă, 04 februarie 2017

FC Barcelona vrea să profite de indecizia lui Mesut Ozil de a rămâne la Arsenal și pregătește o ofertă pentru jucător. Mutarea ar urma să se facă în vară.

Ozil mai are contract cu echipa lui Arsene Wenger până în iulie 2018, iar discuțiile pentru prelungirea înțelegerii au intrat în impas, din cauza salariului prea mare cerut de jucător.

Tehnicianul englezilor face tot posibilul să îl convingă pe fostul jucător al lui Real Madrid să accepte prelungirea contractului. Ozil, care în prezent câștigă 180.000 de lire sterline pe săptămâna pune condiții pentru a rămâne la Arsenal și din iulie 2018: vrea salariu 250.000 de lire pe săptămâna și să știe dacă Wenger va continua la "tunari".

În afară de Ozil, și Alexis Sanchez refuză să semneze prelungirea contractului, iar clubul este într-o situație grea. Dacă nu reușește să să-i convingă până la vară, Arsenal trebuie să îi vândă imediat pentru a obține o sumă de bani pe aceștia. În cazul în care intră în ultimele 6 luni de contract, cei doi pot semna cu o altă formație din postura de jucători liberi.

Barcelona și-a mai manifestat interesul pentru internaționalul german și în anii precedenți. Șefii blaugrana ar fi demarat negocierile cu Arsenal în vederea trasnferului, care ar urma să se facă în vară.

Gruparea catalană nu e singura echipă care îl vrea pe Ozil. Un alt club care s-a interesat de mijlocaș este Bayern Munchen.

Presa spaniolă susține că și Real l-ar dori pe mijlocașul ofensiv de 28 de ani, echipa din Madrid având o clauză de răscumpărare a lui Ozil.

De asemenea, în cazul în care Arsenal decide să îl vândă, ea trebuie să informeze clubul spaniol despre asta.

Ozil este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt la 50 de milioane de euro. El a evoluat în acest sezon pentru Arsenal în 26 de partide în toate competițiile marcând 9 goluri.

surse: mirror.co.uk, sport-english.com, express.co.uk, espnfc.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.