Liga 1

VIDEO+FOTO Viitorul e prezent! Trupa lui Hagi revine spectaculos, o bate pe Dinamo în "Groapă" și devine prima echipă calificată în play-off!

+15 Foto
Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 februarie 2017

FC Viitorul a învins-o pe Dinamo în "Ștefan cel Mare", la redeschiderea Ligii 1, scor 2-1, după execuții de senzație ale jucătorilor ambelor tabere. Trupa lui Gheorghe Hagi e prima echipă calificată matematic în play-off-ul Ligii 1.
liveTEXT / VIDEO

"Câinii" au început în forță și după 14 minute înscriau prin Nemec, dar atacantul dinamovist s-a aflat în poziție de ofsaid și reușita sa a fost anulată.


*Captură TV Dolce Sport

Dan Nistor a deschis scorul în minutul 20 cu un șut fantastic de la 25 de metri: mingea a lovit bara din dreapta lui Rîmniceanu și a intrat în poartă.

Elevii lui Gheorghe Hagi au restabilit egalitatea în minutul 64, când Neluț Roșu i-a pasat în fața porții lui Boli, iar acesta a înscris cu un șut din prima.

Florinel Coman a fost cel care a adus cele trei puncte în tabăra Viitorului cu un șut de la aproximativ 20 de metri sub bară, la care Brănescu n-a mai avut nicio reacție.

Pe lângă înfrângere, Dinamo a suferit și trei pierderi grele. Nistor și Marici au ajuns la 4 cartonașe galbene și vor sta în următoarea etapă cu Concordia Chiajna. În prelungirile partidei, Dudea a văzut  al doilea galben și a fost trimis la cabine!

Astăzi a debutat la Dinamo Thaer Bawab, care a intrat în minutul 82 în locul lui Ceccarelli. Fostul vârf al Stelei n-a ieșit deloc în evidență în puținele minute jucate.

Viitorul rămâne lider în Liga 1 și acumulează 45 de puncte după 22 de etape, fiind la 5 lungimi de urmtoarele clasate CSU Craiova și Steaua, însă roș-albaștrii au un meci în minus. De partea cealaltă, Dinamo e pe 5, cu 32 de puncte.

DINAMO - VIITORUL 1-2  (VIDEO)
Au marcat: Nistor 26 / Boli 64, Fl. Coman 78
Eliminare: Dudea 90+3 al doilea galben

 

 

Echipele de start:

Dinamo: Brănescu – Ceccarelli, Nedelcearu, Marici, St. Filip – D. Nistor, Dudea, Palici (cpt) – Hanca, Nemec, Mahlangu.
Rezerve: Penedo Cano – M. Popescu, Corbu, Bawab, D. Popa, M. Oliva, Vl. Olteanu.
Antrenor: Ioan Andone

Viitorul: Rîmniceanu – Benzar (cpt), Țîru, Boli, Cr. Ganea – I. Vână, Nedelcu, Purece – A. Chițu, Morar, G. Iancu.
Rezerve: Buzbuchi – Ad. Dumitrescu, Fl. Coman, Casap, Cicâldău, Hodorogea, N. Roșu.
Antrenor: Gheorghe Hagi

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad)
Asistent 1: Octavin Șovre (Oradea)
Asistent 2: Miclos Nagy (Cluj-Napoca)
Rezervă: Florin Andrei (Tg. Mureș)
Observator LPF: Octavian Goga (Brașov)
Observator CCA: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.