Liga 1

Hagi explică succesul: "30 de minute în care am răpus-o pe Dinamo"

FOTO: ALEX NICODIM

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 februarie 2017

Gheorghe Hagi s-a declarat mulţumit de victoria obţinută de echipa sa în "Ştefan cel Mare" şi spune că Viitorul a făcut diferenţa în ultimele 30 minute, când a surclasat-o pe Dinamo din punct de vedere fizic.

"Am venit târziu din pregătire, nu eram acomodaţi la temperaturile din România, de aceea am început mai greu.

Ne-am sufocat în prima repriză, dar ne-am revenit în repriza a doua. Au fost 60 minute mai buni, dar noi am fost mai proaspeţi în ultimele 30 minute şi am reuşit să ne impunem.

Sunt mulţumit de toţi jucătorii care au venit, important e că am confirmat că suntem o echipă puternică. A fost un meci cu ritm bun, cu momente bune, cu jucători care au arătat că au calitate. Concret, am arătat că avem valoare", a spus Hagi, la TV Digi Sport.

"Viitorul creşte, capătă personalitate, câştigăm respectul tuturor în fiecare zi. Când joci bine şi eşti sus, câştigi respectul oamenilor.

E greşit să ne gândim la titlu, avem obiective pe care ni le propunem, ştim ce vrem, muncim, dar nu e uşor. Toate loturile sunt bune, diferenţa se va face în funcţie de cum vom gestiona anumite momente, situaţii, detalii.

Eu sunt "hunter", l-am urmărit pe Neluţ Roşu de 6 ani, l-am urmărit până când a devenit liber şi l-am luat" Gheorghe Hagi

Viitorul s-a impus pe terenul lui Dinamo, scor 2-1, în etapa a 22-a din Liga 1. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.