Liga 1

Declarații confuze ale lui Andone după înfrângerea cu Viitorul: "Hagi a fost mai bun, dar am pierdut nemeritat"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 04 February 2017

Ioan Andone consideră că ratarea lui Nemec din repriza a doua și intrarea pe teren a lui Florinel Coman au fost momentele care au decis partida pe care Dinamo a pierdut-o cu Viitorul, scor 1-2. Antrenorul a spus în primă fază că Dinamo a pierdut nemeritat, dar în finalul declarațiilor a precizat că echipa lui Hagi a fost mai bună. 

"A fost un meci bun. Am dominat primele 60 de minute, iar dacă Nemec făcea o preluare mai bună trebuia să înscrie. Nu avem voie să pierdem în acest mod chiar dacă Viitorul e o echipă bună. Trebuie să învățăm din aceste greșeli.

Acum trebuie să câștigăm toate cele 4 meciuri rămase. Intrarea lui Coman (n.r. a marcat golul de 2-1) ne-a dereglat puțin. Am pierdut nemeritat puncte importante azi.

Dacă ești profesionist trebuie să profiți de momentele importante ale jocului. Aș fi vrut să-i stric ziua de naștere lui Gică, dar până la urmă a fost mai bun ca noi. Merită locul pe care-l ocupă", a declarat Andone la TV Dolce Sport.

"Cu Bumba și Bawab am avea o echipă mult mai bună decât în tur" Ioan Andone

Viitorul rămâne lider în Liga 1 și acumulează 45 de puncte după 22 de etape, fiind la 5 lungimi de urmtoarele clasate CSU Craiova și Steaua, însă roș-albaștrii au un meci în minus. De partea cealaltă, Dinamo e pe 5, cu 32 de puncte.

Citește și: Viitorul e prezent! Trupa lui Hagi revine spectaculos, o bate pe Dinamo în "Groapă" și devine prima echipă calificată în play-off!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.