Diverse

VIDEO + FOTO A șasea zi de proteste! Prezență incredibilă în Piața Victoriei: 300.000 de oameni s-au strâns în fața Guvernului

Articol de Vlad Nedelea  —  duminică, 05 februarie 2017

Protestele față de OUG 13 privind codurile penale au ajuns la a șasea zi consecutivă când s-a stabilit și un record al prezenței: 300.000 de oameni au fost în Piața Victoriei din București. În total în toată țara au fost nu mai puțin de 600.000 de persoane în stradă.

  • Ordonanța de abrogare a fost adoptată astăzi de Guvernul Grindeanu și a fost publicată în Monitorul Oficial;
  • Studenți din toată țara sunt prezenți în Piața Victoriei din Capitală. Se vede o mare de steaguri ale României, dar și steaguri ale Statelor Unite ale Americii, Italiei, Franței sau Germaniei!
  • Bulevardul Lascăr Catargiu, între Piața Romana și Piața Victoriei, este invadat de oameni care se îndreaptă spre Guvern;
UPDATE 21:45

În acest moment se află 300.000 de oameni în fața Guvernului și aproximativ 600.000 de mii în toată țara.

UPDATE 21:00

Peste 250.000 de oameni se află în acest moment în Piața Victoriei din București. A existat și un moment în care toate persoanele prezente acolo și-au aprins telefoanele și blițurile acestora.

La ora 20:00, în Piața Victoriei din Capitală erau nu mai puțin de 200.000 de oameni, conform Digi24.

Și în țară au ieșit zeci de mii de oameni. La Cotroceni, se desfășoară o contramanifestație, a simpatizanților guvernului în funcție.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.