Liga 1

UPDATE / VIDEO + FOTO Primele imagini cu noua achiziție a lui Dinamo la București » "Prince Akeem" a trecut vizita medicală! :D Apariție extravagantă la INMS

Articol de Eduard Apostol, Alin Grigore  —  luni, 06 februarie 2017

Claude Dielna, 29 de ani, a sosit duminică seară în România, iar astăzi a făcut medicală pentru a semna cu Dinamo. 

UPDATE 10:40

Dielna a trecut probele medicale și urmează să semneze un contract valabil pe 6 luni, cu opțiune de prelungire pe încă 2 ani.

Știrea inițială:

Fundașul central este acum la INMS pentru a face testele medicale, iar dacă va fi apt, va juca la Dinamo până în vară, sub formă de împrumut, așa cum a anunțat Adi Mutu după meciul cu Viitorul, 1-2.

Dielna a surprins cu vestimentația extravagantă, mult prea sofisticată pentru o vizită la policlinică, amintind de Prince Akeem, simpaticul personaj interpretat de Eddie Murphy în comedia Coming to America. :)

 

Dielna este născut în Franța și joacă pentru Sheffield Wednesday în liga a doua din Anglia. Fotbalistul a fost împrumutat în sezonul 2015-2016 la Slovan Bratislava, dar în acest sezon n-a prins niciun minut pentru formația engleză.

Adi Mutu îl cunoaște pe Dielna din Franța, cei doi fiind colegi la Ajaccio, în sezonul 2013-2014. De-a lungul carierei, Dielna, care poate juca și ca fundaș stânga, a mai evoluat la Lorient, Istres, Olympiacos, Sedan și Ajaccio.

300.000 €este cota de transfer a lui Dielna, conform transfermarkt.de

Până acum, Dinamo l-a adus doar pe Thaer Bawab și i-a vândut pe Rotariu, Lazăr și Gnohere.

Citește și: Interviu cu Dielna înainte să semneze cu Dinamo » De ce nu a jucat în ultima vreme

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.