Liga 1

L-a enervat pe Becali după primul meci oficial la Steaua: "Am văzut cât de bun e. Dacă nu-și revine, e OUT!" » Pe cine a mai atacat Gigi după remiza din Gruia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 februarie 2017

După 1-1 cu CFR Cluj, Gigi Becali i-a lăudat pe Gnohere și pe Alibec, dar l-a criticat aspru pe Mihai Bălașa. În plus, patronul Stelei a spus că i-a plăcut jocul echipei și a atacat arbitrajul.

"S-a văzut că avem faze de poartă, că suntem mai periculoși. Înainte aveam posesie mai mare decât acum, dar acum, cu Alibec, avem mai multă eficiență. Alibec a inventat un gol.

Jakolis mi-a plăcut foarte tare. Reghe mi-a zis că l-a scos ca să țină de scor. Trebuia cineva proaspăt, care să alerge mult. Gnohere mi-a plăcut. Pe mine mă interesează ca atacantul să nu piardă mingea, să țină de ea. El a soluționat bine fazele. A ținut de minge, dar nu a fost ajutat.

Bălășa nu mi-a plăcut deloc. Mihai Stoica mi l-a lăudat foarte tare. Zicea «Să vezi ce jucător e Bălașa și câți bani o să luăm pe el». După meci l-am întrebat de ce jucăm cu Bălașa dacă îi avem pe Ovidiu Popescu și Enache. Stoica mi-a zis că «Stai să îl vezi. Acum nu e bine pregătit. Trebuie să se integreze ». Pe mine mă interesează să se acomodeze. Dacă nu-și revine, nu mai joacă.

Este posibil ca Bălașa să joace și fundaș central. Reghe și MM au zis că nu l-au încercat ca fundaș central pentru că ei au văzut că e foarte talentat ca fundaș drepta și să nu mai facă improvizații acolo.
Am văzut eu cât de bun fundaș dreapta e", a zis Becali la TV Sport ro.

...despre meciul cu CFR: "Mi-a lăsat o impresie bună meciul. Mai ales în primele 15 minute, când trebuia să marcăm de mai multe ori. 

Nu mai înțeleg arbitrajul. Cum se dă cartonaș galben când alunecă jucătorul? El e mare și nu s-a putut ține pe picioare după fentă. A alunecat. S-a ridicat repede. Nu a simulat. Arbitrii vor să se dea mari. Nu au calitate. Sunt tâmpenii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.