Campionate

Abramovici, surclasat! Un mare club din Europa îl ademenește pe Conte cu un salariu amețitor: 60 de milioane de euro în 4 ani! Buget de transferuri astronomic

foto: reuters

Articol de George Titus Albulescu  —  Monday, 06 February 2017

Inter Milano își dorește să-l aducă pe banca tehnică pe Antonio Conte, actualul antrenor al lui Chelsea, lider în Premier League. Patronii chinezi ai clubului de pe ”San Siro” îi fac italianului o ofertă extrem de generoasă: 15 milioane de euro anual!

Antrenorul în vârstă de 47 de ani și-a făcut o intrare triumfală și în campionatul englez, după ce a revitalizat echipa de pe ”Stanford Bridge”, ducând-o în fruntea clasamentului, cu un avans de nouă puncte.

Inter speră să-l readucă pe Conte în Serie A, asigurându-i la formația ”nerazzurrilor” un buget de transferuri de 400 de milioane de euro, care să-l ajute să propulseze clubul în prim-planul fotbalului din Italia și Europa, potrivit Tuttosport, citat de 90min.

Deși a schimbat mai mulți antrenori în ultimii ani, precum Roberto Mancini, Frank de Boer și Walter Mazzarri, Inter a rămas fără titlu în Serie A, de la izbânda din sezonul 2009/2010.

Conte nu este bine văzut de fanii lui Inter, prin prisma faptului că a petrecut 16 ani la rivala Juventus (13 ca jucător și 3 ca antrenor).

Inter a început sezonul cu Mancini pe banca tehnică, însă acesta a fost dat afară înaintea primei etape de campionat. Nici următorul tehnician, Frank de Boer, nu a fost prea norocos, el fiind demis după 14 meciuri, iar în locul acestuia a fost adus Stefano Pioli, care a reușit să aducă echipa pe locul 5 în Serie A.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.