Liga 1

"Revoluția" roș-albastră » Oficialii Stelei le cer suporterilor să iasă în stradă pe 25 februarie: "S-a văzut cât de iubită este echipa"

FOTO: Ștefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 February 2017

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, face un nou apel la adresa fanilor roș-albaștri, cărora le cere să nu uite de protestul de pe 25 februarie. 

”Pentru că tot suntem în perioada mitingurilor, vreau să le reamintesc fanilor Stelei, echipa actuală, că pe data de 25 februarie, în 33 de județe, dar și în București, vom avea un miting de susținere a echipei.

S-a văzut și la Cluj cât este de iubită Steaua. Sunt convins că și la meciurile de acasă fanii vor veni alături de noi, pentru că mereu în momentele grele am știut să fim uniți.

Am încredere în actualul lot și în munca pe care o face Laurențiu Reghecampf și sunt convins că la finalul sezonului vom celebra un nou titlu de campioni.

Noi ne bucurăm și suntem mândri că oriunde merge Steaua sunt stadioane aproape pline. Acest lucru cred că trebuie urmărit de către cei care nu și-au dorit ca la București echipa noastră să fie susținută de un număr poate mult mai mare”, a spus Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.