Tenis

Probleme pentru românce la primul antrenament înainte de Fed Cup: "Simțeam că mă sufoc"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 February 2017

Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Patricia Țig s-au antrenat astăzi în Sala Polivalentă din București, înaintea duelului din Fed Cup cu Belgia, însă acuză ceva probleme legate de condițiile de antrenament. 

Deși terenul de joc s-a prezentat în condiții ireproșabile, Monica Niculescu susține că ar fi preferat ca în sală să nu fie atât de cald. "Ar merge puțin mai rece, pentru că deja simțeam că mă sufoc la antrenament", a spus ocupanta locului 36 WTA, citată de TV Dolce Sport.

"Pentru mine este o bucurie și o mare onoare să pot să joc aici. Ultima mea prezență la Fed Cup a fost contra Serbiei, tot aici la București și îmi aduc aminte de acea atmosferă incredibilă", a spus și Sorana Cîrstea, care a ajuns până în optimile de finală ale turneului de la Australian Open luna trecută.

Echipa de Fed Cup a României va întâlni Belgia, în perioada 11-12 februarie, confruntarea urmând să se dispute în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Din echipa Belgiei fac parte Yanina Wickmayer (60 WTA), Kirsten Flipkens (76 WTA), Elise Mertens (85 WTA) și Maryna Zanevska (126 WTA).

COMPONENŢA ECHIPEI ROMÂNIEI:

Irina Begu (28 WTA)
Monica Niculescu (35 WTA)
Sorana Cîrstea (59 WTA)
Patricia-Maria Ţig (104 WTA)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.