Diverse

FOTO A șaptea zi de proteste » Oamenii ies în continuare în stadă împotriva guvernului Grindeanu! Contramanifestație la Cotroceni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 February 2017

După ce aseară s-a înregistrat o prezență record în Piața Victoriei, la protestele împotriva OUG 13 privind modificarea codurilor penale și a guvernului condus de Sorin Grindeanu, oamenii au revenit și astăzi în fața Palatului Victoria.

Aproximativ 25.000 de oameni au ieșit în stradă și azi, deși guvernul a abrogat deja OUG, anunță Digi24. Oamenii cer în continuare demisia ministrului justiției, Florin Iordache și scandează împotriva actualilor guvernanți. 

În același timp, la Cotroceni are loc și o contramanifestație, la care participă în jur de 1.000 de oameni, susținători ai actualului guvern și contestatari ai președintelui Klaus Iohannis.

Tot astăzi, mai au loc proteste și în Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea, Baia Mare și Iași.

Ieri, 300.000 de oameni au fost în Piața Victoriei din București, iar în total în toată țara au fost nu mai puțin de 600.000 de persoane în stradă. La protestul de la București a participat și un grup de studenți clujeni, care au ajuns în capitală ieri dimineață.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.