Liga 1

EXCLUSIV Alibec are o mare problemă! Cifre îngrijorătoare care îi pun cariera în pericol

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 februarie 2017

Denis Alibec, 25 de ani, a debutat pentru Steaua în meciul cu CFR, 1-1, marcând un gol și fiind eliminat în minutul 43.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă o analiză detaliată a eliminărilor din cariera lui Alibec și arată că atacantul Stelei are o mare problemă.

În aproape toată cariera lui, dar mai ales în ultimele două sezoane, Alibec a fost o mare problemă pentru toţi arbitrii pe care i-a întâlnit. Indiferent că a fost vorba despre"centrali" români sau străini, în cupele europene.

Cifrele lui, din punctul de vedere al indisciplinei, sunt şocante: din vara lui 2015 şi până acum, deci într-un sezon şi jumătate, are o medie de un avertisment din partea "centralului" la fiecare două meciuri. 32 de cartonaşe, galbene şi roşii, în 62 de partide!

Raportul e unul aproape nemaiîntâlnit nici chiar în cazul unor fundaşi centrali, infinit mai predispuşi la a face faulturi, ba chiar nici pentru jucători defensivi renumiţi pentru duritatea lor, gen italianul Chiellini sau portughezul Pepe. 

Toate detaliile despre eliminările lui Alibec, istoricul eliminărilor atacantului stelist și o statistică îngrijorătoare, pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.