Liga 1

Război și în civil » Șumudică a dat-o pe Astra în judecată la Tribunalul București!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 februarie 2017

Marius Șumudică și avocatul lui, Dan Idita, au decis să contraatace și în civil împotriva amenzii de 40.000 de euro dictate de Astra propriului antrenor. 

Aceștia i-au reclamat pe șefii campioanei la Tribunalul București și cer desființarea deciziei folosindu-se de prevederi din dreptul muncii. 

"S-a formulat o contestație la Tribunalul București împotriva deciziei prin care Marius Șumudică a fost amendat", a precizat  Idita pentru GSP.ro.

În instanțele civile, recent, avocatul a reușit să câștige pentru Ștefan Bărboianu primul turnir din procesul cu Negoiță. Judecătorii au decis că finanțatorul dinamovist trebuie să-i plătească fotbalistului nu mai puțin de 100.000 de euro, un adevărat record în materie în România. (Detalii aici)

În decembrie anul trecut, antrenorul a fost amendat de Astra cu 40.000 de euro, adică 25% din salariu. Litigiul se judecă în prezent și la Comisiile FRF. 

Șefii i-au reproşat lui Șumudică mai multe lucruri, printre care şi faptul că după meciul cu Roma, în urma căruia Astra s-a calificat în "16"-imile Europa League, a scandat trivialităţi la adresa Stelei, chiar în vestiar, şi a instigat în acest fel şi jucătorii pentru a face ca el, iar acest lucru a fost văzut ca o defăimare a imaginii clubului din Giurgiu.

În plus, tehnicianului nu i se recunosc pe deplin nici meritele de a fi calificat echipa în primăvara Europa League. Șefii echipei susțin că marele merit este al Viktoriei Plzen, echipă care a învins-o pe Austria Viena în ultimul meci din grupă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.