Liga 1

EXCLUSIV Dilema suporterilor Stelei înaintea mitingului din 25 februarie: "Ce vom face în aceste condiții?"

Articol de Alin Grigore  —  marţi, 07 februarie 2017

Suporterii Stelei pregătesc un miting de proporții pe 25 februarie, în 33 dintre județele țării, știut fiind scandalul dintre CSA și echipa lui Gigi Becali.

Cătălin Biriș, organizatorul la nivel național al mitingului steliștilor, spune că situația care e acum în România, unde sute de mii de oameni ies în stradă din cauza OUG 13, îi pune pe gânduri.

"E dificil ce se întâmplă acum în România. Noi nu facem politică. Suporterii au diferite simpatii politice, dar spiritul stelist ne unește.

Ne întrebăm însă cum vom duce la sfârșit demersul nostru în condițiile în care Guvernul aflat la conducerea țării își va înceta activitatea sau o va face sub formă interimară până la formarea unui nou guvern?

În mod normal ar trebui să trimitem petițiile către prim-ministrul României, ministrul Apărării și ministrul Justiției", a declarat Biriș pentru GSP.ro.

Suporterul roș-albaștrilor rămâne însă optimist și îi încurajează pe steliști să-și facă prezența în fața prefecturii al cărui județ aparțin.

"Chiar dacă avem această dilemă noi nu vom renunța și vom merge mai departe. Așteptăm lumea să vină alături de noi, vrem să-i vedem pe steliști în fața prefecturii din județul lor. 

Este cel mai important «meci» al Stelei din 1947 și până-n prezent! Cine dorește să participe sau să se implice în acest eveniment mă poate contacta pe Facebook unde mă găsește sub numele de Darius Cătălin", a încheiat Biriș.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.