Liga 1

EXCLUSIV Claudiu Niculescu, interviu EXCLUSIV pentru GSP: "Treziți-vă, că altfel pierdeți play-off-ul! S-a pierdut din calitate"

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday, 07 February 2017

Claudiu Niculescu, fostul mare atacant al lui Dinamo, a acordat un interviu în exclusivitate pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor și a vorbit despre situația fostei sale formații.

 "Eu cred că dacă exista mai multă atenție, la echipă, la club, se putea ca Dinamo să ia titlul și în acest an. Oricum, echipa are posibilitatea de a lua un trofeu în această primăvară, mă refer la Cupa României sau la Cupa Ligii.

 Dinamo a trecut și prin probleme financiare, însă lucrurile s-au reglat, acum e bine, așa că de ce să nu încerce ceva din această primăvară?!

Titlul cred că e compromis, după eșecul cu Viitorul. Din păcate ceasul ticăie. Nu s-au făcut achizițiile dorite sau sunt abia pe drum, dar și aceștia ultimii, care vor veni, când se mai integrează în echipă că mai sunt 3 săptămâni din sezonul regular?!

Dacă nu se fac minim 10 puncte din următoarele 4 meciuri, cred că play-off-ul este pa! Dinamo nu are cu ce să înlocuiască jucătorii de valoare care au plecat, s-a lăsat totul pe ultimul sută de metri. Mi-ar părea foarte rău, ar fi păcat, fiindcă Dinamo are o formație ce putea termina fără probleme pe podium. Din păcate, s-a pierdut din calitate în această iarnă.

Echipa de pe locul 1 are cele mai mari șanse la titlu, normal. Viitorul lui Hagi. Dar cred că primele 5 echipe care vor fi în play-off vor avea toate șanse la campionat", a spus Niculescu pentru Gazeta Sporturilor.

Află ce spune Niculescu despre jucătorii lui Dinamo, despre fotbaliștii din Liga 1și despre conflictul dintre Steaua și CSA din ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și de pe platforma Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.