Liga 1

Se schimbă mănușile » Accidentarea lui Brănescu modifică primul 11 la Dinamo. Cine va intra între buturi

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday 8th of February 2017 12:00

După accidentarea lui Brănescu, care a suferit o entorsă la genunchiul stâng, Penedo va fi titularul lui Dinamo pe termen nedeterminat.

Ioan Andone va fi obligat să facă încă o modificare în echipă, după eșecul cu Viitorul (1-2). În afara suspendaților Nistor, Marici și Dudea, Laurențiu Brănescu s-a accidentat la meciul cu echipa lui Hagi și iese din calcule pentru etapa de luni, de la Chiajna.

Portarul de 22 de ani s-a resimțit și-n repriza secundă a acelei partide, iar diagnosticul medical de după partidă a fost entorsă de gradul I la genunchiul stâng. Dacă nu vor apărea complicații, jucătorul va începe antrenamentele ușoare din weekend, dar Ando nu are de gând să-l forțeze cu Concordia.

Ceea ce reprezintă șansa lui Jaime Penedo. Panamezul de 35 de ani s-a afirmat în victoriile din Derby-urile de România de la finele lui 2016, 3-1 și 4-1 cu Steaua, dar a fost opțiunea secundă până acum pentru postul de titular dintre buturi.

Cu Penedo în echipă, Dinamo are 5 victorii, o remiză și un singur eșec. Rezerva lui la Chiajna va fi Iustin Popescu, revenit în această iarnă după împrumutul la Tărlungeni.

25de goluri a încasat Brănescu în 19 meciuri în actualul sezon

2partide a bifat olteanul fără gol primit

10goluri a primit Penedo în 7 partide. Are doar un meci în care a menținut plasa porții neatinsă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.