Liga 1

Hagi, după ce Viitorul este prima echipă calificată în play-off: "Noi nu suntem băgaţi în seamă" » Totul despre situația lui Ianis la Fiorentina

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 08 February 2017

După ce echipa lui s-a calificat în play-off, Gheorghe Hagi a vorbit despre şansele Viitorului în lupta pentru titlu, dar şi despre politica de transferuri a clubului.

"Echipa are automatisme, suntem puternici, sperăm să mergem aşa mai departe. Va fi mai greu, una este campionatul tur-retur, în play-off sunt meciuri mai dificile. Avem experienţă în plus faţă de anul trecut. Noi suntem puţin băgaţi în seamă, nu vorbim foarte mult.

Mereu luăm în calcul momentul jucătorului, oferta pentru club şi luăm o decizie împreună. Obiectivul nostru este să formăm jucători, să-i aducem la un nivel de performanţă foarte bun. Nu vrem să-i oprim când există o ofertă importantă pentru ei", a spus Hagi la TV Sport ro.

El a oferit detalii şi despre situaţia lui Ianis Hagi la Fiorentina şi declară că mijlocaşul şi-ar dori să joace mai mult.

"El continuă procesul de formare, de dezvoltare. A intrat într-un campionat valoros, competitiv. El ar vrea să joace mai mult, dar asta se va întampla treptat, nu este o problemă", a adăugat Hagi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.