Liga 1

Un fost stranier din Liga 1 vorbește la superlativ de trupa lui Reghe: "Steaua e o parte a corpului fiecărui român!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Thursday 9th of February 2017 12:00

Cu 68 de meciuri și 9 goluri pentru Steaua, sârbul Novak Martinovici a vorbit despre scandalul dintre echipa patronată de Becali și CSA.

Martinovici este unul dintre jucătorii pe care galeria Stelei i-a adulat cel mai mult! A fost în centrul atenției la meciul de la Ploiești din 2011, atunci când Galamaz a fost atacat cu un box metalic de un suporter, iar sârbul a sărit în apărarea colegului său. Din acel moment, fanii echipei au văzut în Novak un adevărat erou, numindu-l "Unul dintre noi".

La 5 ani de la despărțirea de Steaua, fundașul de 32 de ani a vorbit despre situația formaţiei antrenate acum de Reghecampf, în special despre problemele cu CSA și MApN.

"Eu nu înţeleg ce se întâmplă acum. Pentru mine există o singură echipă Steaua, echipa cu care țineau oamenii, suporterii, echipa care a adus atât de multă bucurie și zâmbet pentru români. Echipa cu care au crescut generații de copii, generație de oameni buni. Steaua nu e o emblemă, nu e nume, nu e Ghencea. Steaua nu e Becali, MM sau nu știu cine. Steaua e parte din spiritul României, parte a corpului fiecărui român", a spus sârbul pentru eusunt12.

Chiar dacă a plecat din România, Novak trage o concluzie tristă privind viitorul în Ghencea: "Nu e interes financiar, e un interes social al României. Dacă eu sunt un general sau cineva care poate să facă ceva important, nu înseamna că pot să iau o cutie, bag înăuntru emblema, Ghencea, nume și tot. Cred că în câțiva ani, dacă vei întreba un copil despre Ghencea o să spună că e doar un cartier la marginea Bucureștiului. Nimeni nu o să mai spună că acolo a fost centrul fericirii pentru mulți oameni".

"E o emoție extraordinară că sunt un idol pentru steliști. Sunt pe steaguri alături de Lăcătuș din multe motive, dar unul ne uneşte: am jucat mai mult cu inima"
Novak Martinovici, fost fundaș Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.