Campionate

VIDEO În ultima clipă: ofsaid un metru! PSG a câștigat dubios meciul cu Lille. Arbitrul și-a cerut scuze la final

Lucas Moura, al 8-⁠lea gol pentru PSG în acest sezon de Ligue 1 // FOTO AFP

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday 9th of February 2017 12:00

Lucas a marcat golul victoriei lui PSG în prelungiri, dar era clar afară din joc. ”Arbitrul și-a cerut scuze la sfârșit. E o problemă gravă. Avem nevoie de tehnologia video”, a protestat Julian Palmieri, fundașul lui Lille.

Fără acest gol, PSG ar fi rămas la 5 puncte în spatele liderului monegasc. Iar din meciul cu Lille și-ar fi amintit doar gafa propriului portar, Areola, care a vrut să dribleze, a fost deposedat și s-a trezit cu mingea-n plasă în minutul 86, la 1-1.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În prelungiri, parizienii atacau în valuri, dar nu ar fi reușit să înscrie dacă nu era cuplul de arbitri Letexier - Mugnier. Primul, "central". Al doilea, asistent. Niciunul nu a văzut un ofsaid imposibil de ratat!

"Lucas nu a fost cincizeci de centimetri în ofsaid, ci un metru cincizeci", și-a strigat supărarea Julian Palmieri, fundașul stânga al "nordicilor".

În minutul 90+2, atacantul brazilian a fost de două ori afară din joc la aceeași fază. Mai întâi, la șutul blocat al lui Matuidi. Apoi, mingea a ajuns la Cavani, care a tras instantaneu. Și Lucas era tot în ofsaid. A urmărit balonul deviat de goalkeeper și l-a împins în poartă.

"A fost incredibil. M-am uitat în ochii lui Lucas. Și el era surprins că i-a fost validat golul", a mai spus Palmieri. "Arbitrul și-a cerut scuze la sfârșit. E o problemă gravă. Avem nevoie urgent de tehnologia video".

"Când am ieșit de pe teren, m-am gândit că eroarea e umană. Dar, văzând reluările, mi-am zis: «E prea mare ofsaidul ca să te păcălești». E crud!"
Eric Bauthéac, mijlocaș Lille

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.