Handbal

Costică Buceschi explică situația dramatică prin care trece Dunărea Brăila, dar speră ca echipa să nu se desființeze: "E greu să le mai motivezi!"

Costică Buceschi încearcă să facă performanță cu o echipă nemulțumită FOTO sportpictures.eu

Articol de Marian Ursescu  —  Friday 10th of February 2017 12:00

Dunărea Brăila a pierdut la scor meciul cu campioana CSM București, disputat miercuri seara, la București. A fost 33-21 pentru bucureștence, care și-au luat revanșa după înfrângerea suferită în tur, la Brăila.

- Domnule Buceschi, ce se întâmplă la Brăila? Echipa e pe marginea prăpastiei?
- Uff, e greu! Mare parte din jucătoarele care sunt acum la Brăila au mai trăit astfel de experiențe anul trecut sau acum două sezoane. Aneta Udriștoiu a trăit aceste lucruri și la Baia Mare, și, apoi, la Ploiești. E greu să vorbești cu jucătoarele, să le promiți anumite lucruri și să vezi că trece timpul, o lună, două, nu mai zic câte, și lucrurile nu se schimbă. E suspect de greu pentru mine ca antrenor să reușesc să le țin în vârf de formă, să le motivez. E clar că au apărut foarte multe oferte pentru ele fiind jucătoare libere la finalul sezonului. Sunt jucătoare tinere, componente ale echipei nationale, poate şi gândul lor e în altă direcție.

- Ați ales să veniți în ziua meciului pentru meciul cu CSM București. De ce?
- Decizia e simplă. Când nu ți-ai primit banii de câteva luni, e foarte greu să mai găsești finanțe pentru a face un drum de acest gen. Sper ca acei oameni din conducerea clubului să găsească resurse pentru a debloca problemele. Mai ales că avem un program infernal, cu meciuri contra celor din Zalău, Brașov, Roman și Craiova.

- Se poate vorbi la Brăila de un nou caz Baia Mare sau Ploiești, de o echipă care să dispară?
- Nu este cazul, eu așa sper! Din câte am înțeles, bugetul echipei este aprobat, dar nu au ajuns încă banii la club, nu a fost adoptat bugetul. Toată lumea trebuie să știe însă că suntem singura echipă care nu este plătită de 3 luni, nu am plătit niciun ban de Sărbători! Și toate aceste probleme vin în condițiile în care echipa e pe locul 2 în clasament! Trebuia mai multă preocupare din partea celorlalți, să pună și răul înainte și să nu se bazeze doar pe ce scrie pe hârtie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.