Stiri nebune

FOTO INCREDIBIL! O studentă a ucis 100 militanți ISIS și are pe cap o recompensă de 1 milion de dolari

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 09 February 2017

Joanna Palani e o tânără de 23 de ani care s-a implicat activ în războiul contra Statului Islamic. Ea e responsabilă de moartea a cel puțin 100 de militanți ISIS, iar pe capul ei s-a pus o recompensă de un milion de dolari.

Joanna e de origine kurdă și a studiat politica la Copenhaga, dar a abandonat studiile pentru a se întoarce și a lupta contra ISIS. Ea a fost implicată în operațiuni de eliberarea de ostatici și sclavi sexuali ținuți în captivitate, potrivit theladbible.com.

Tânăra acționează de la distanță și are o pușcă cu lunetă. A învățat să folosească armele încă de la nouă ani, așa că se simte în elementul ei în timpul conflictelor armate. Joanna a revenit în Danemarca pentru a-și vizita familia, însă s-a trezit cu pașaportul confiscat de autoritățile daneze și riscă închisoarea dacă s-ar întoarce pe frontul din Orientul Mijlociu.

În plus, militanții ISIS i-au aflat identitatea și au pus o recompensă de un milion de dolari pe capul ei. ”Am fost dispusă să renunț la viața și la libertatea mea pentru a opri avansarea Statului Islamic, astfel încât toată lumea din Europa să fie în siguranță, dar eu am fost văzută ca o teroristă în propria mea țară”, a spus Joanna pentru sursa citată.

Pe moment, ea e nevoită să rămână în Copenhaga și să își încheie studiile, însă speră să poată reveni cât mai curând în zona de conflict.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.