Liga 1

Declarație îngrijorătoare pentru cel mai nou transfer al Stelei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 10 February 2017

Marian Pleașcă, 27 de ani, a ajuns la Steaua, iar astăzi a făcut vizita medicală la INMS. Medicii au fost foarte atenți cu jucătorul, mai ales că acesta a avut 3 mari accidentări în cariera sa.

Dinu Gheorghe consideră că postul de fundaș dreapta unde va juca Pleașcă la Steaua e unul blestemat ținând cont de ce au pățit predecesorii care au jucat acolo.

"Steaua parcă a fost blestemată acolo, parcă e un post blestemat. După ce a plecat Ogăraru, a venit Bălan, apoi a venit Matei, tot de la Tg. Jiu, și el s-a accidentat.

Acum a venit Pleaşcă, un jucător care a avut ghinionul acelei accidentări. Putea fi un fotbalist chiar de echipă naţională. Piţurcă l-a şi adus în anturajul echipei naţionale", a declarat Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

"Poate fi o soluţie, însă în clipa de faţă nu poate fi o certitudine. El nu a jucat de mult, a fost accidentat şi nu ştiu cât de uşor o să-i fie să se integreze în jocul Stelei.Calitate are. E un jucător puternic, cu o viteză bună pentru un fundaş dreapta, ofensiv se descurcă foarte bine. Poate ajuta Steaua, pentru că Steaua e o echipă care atacă de obicei. Nu vine ca titular indiscutabil" Dinu Gheorghe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.