Liga 1

VIDEO Transferul lui Pleașcă scoate la iveală nereguli grave! Cum încalcă Anamaria Prodan regulamentul: "FRF ar trebui să se sesizeze"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 februarie 2017

GSP Live, emisiunea produsă în redacția Gazetei, a debutat azi (detalii AICI). Unul dintre subiectele abordate de jurnalistul GSP Costin Ștucan a fost și modul în care s-a realizat transferul lui Marian Pleașcă la Steaua.

Cea care a intermediat acest transfer a fost Anamaria Prodan, care are și 10% comision din salariul jucătorului. Sursele GSP susțin că impresara are contract pe 3 ani cu Pleașcă, deși regulamentele îi interzic o înțelegere mai mare de doi ani.

"Doamna impresar nu poate face transferuri în România pentru că regulamentul FRF spune foarte clar: «Un intermediar sau o societate de Intermediere nu pot deține acțiuni sau o funcție în cadrul unui club de fotbal. În mod similar, un club, un jucător, un antrenor sau un oficial al unui club nu pot deține acțiuni sau o funcție într-o Societate de Intermediere sau un interes în activitatea unui intermediar.

Un asemenea interes este definit ca aflarea într-o poziție sau asociere de asemenea manieră încât să permită exercitarea influenței materiale, financiare, comerciale, administrative manageriale sau orice alt fel de influență asupra afacerii clubului sau intermediului, după caz.»

Deci dacă tu ești intermediar, iar soțul tău e antrenor la clubul respectiv încalci acest regulament dacă transferi jucători acolo. E foarte clar, Anamaria Prodan nu poate transfera jucători în România, însă o poate face în Belgia sau oriunde în altă parte decât la Steaua. FRF ar trebui să se sesizeze în acest caz", a explicat Ștucan în emisiunea GSP LIVE.

Vezi aici emisiunea de azi, integral

REGULAMENTUL CARE-I INTERZICE ANAMARIEI TRANSFERURILE ÎN ROMÂNIA

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.