Liga 1

Un lider al galeriei dinamoviste deplânge situația de la Dinamo: "Am ajuns ca FC Onești. Echipa a fost săpată din interior!" » Ce spune de implicarea dinamoviștilor în violențele din Piața Victoriei: "Suntem pioni"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 februarie 2017

Unul dintre liderii galeriei dinamoviste, Mihnea Ionescu, a vorbit despre situația de la Dinamo, dar și despre implicarea galeriei "câinilor" în protestele ce au avut loc în ultimele două săptămâni în Capitală. 

"Răul nu este Negoiță, ci vechea conducere. Ei au vândut Dinamo, dacă erau la conducerea țării vindeau țara! Vina lui Negoiță ar fi că poate a fost prea credul și nu s-a betonat în ceea ce privește contractul pentru preluarea acțiunilor.

Felul în care echipa a ieșit din insolvență ne-a pus și pe noi pe gânduri. Erau acele dobânzi de care nici acum nu știm cum s-au rezolvat.

După mine, Dinamo a fost săpată din interior! Suporterii se tem de ceea ce o să urmeze la Dinamo, cu implicarea Poliției, a lui Nicolae Badea. Oricâți bani are, domnul Badea vrea și mai mulți bani.

Am ajuns ca FC Onești pe timpuri, să facem rost de bani pentru retur cedând câte un jucător pe nimic", a declarat Mihnea Ionescu la radio Sport Total FM.

"Faptul că a existat acolo în piață o torță nu înseamnă că acolo au fost galeriile vreunei echipe. Oricine poate introduce așa ceva la o manifestare.

Nu cred că are vreo mare relevanță ce galerie a fost, cum îi cheamă pe respectivii sau dacă făceau parte din vreo facțiune sau nu, pentru că oricum numele lor nu sunt cunoscute. Acolo a fost voința străzii!

Părerea mea este că totul este controlat, dar nu din România, ci din afară! Noi, românii, suntem niște pioni, iar cu siguranță galeriile nu trebuie sa facă parte din acest joc" Mihnea Ionescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.