Liga 1

GALERIE FOTO Mobilizare încredibilă la stadion! Finanțatorul a sărit în ajutorul celor de la Primărie: "Ne batem joc de fotbal"

+4 Foto
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 februarie 2017

Oficialii echipei FC Botoșani și angajații Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement, din cadrul Primăriei Botoșani, muncesc cot la cot pentru a deszăpezi stadionul Municipal.

Corespondentul GSP.ro de la Botoșani a mers la stadion în jurul orei 11:30 și l-a surprins pe finanțatorul Valeriu Iftime cu lopata în mână, muncind alături de angajații primăriei pentru a pregăti o suprafață de joc cât mai bună pentru partidă de diseară cu CSU Craiova.

"Nu ma fotografiați că nu de asta am venit aici", a fost prima reacție a oficialului botoșănean, care mai apoi a acceptat să discute despre situația în care se află terenul cu doar 6 ore înainte de meci.

"Îndepărtăm zăpada. Acum, temperatura nu mai este de -20 de grade Celsius și se pare că funcționează instalația. Tehnica bate natura. E la maximum instalația, însă nu prea are eficiență la -20 și cu zăpada pe ea.

E bine că măcar am făcut proba în condiții de frig maxim. În orice caz, s-au făcut efoturi. Mă gândeam că până la urmă, iarna nu se joacă fotbal. Iarna se dă cu sania. Ne batem joc de fotbal și de copiii ăștia acum. La -10 grade Celsius să alergi...", a spus Valeriu Iftime.

Noaptea trecută, la Sțatia Meteo Botoșani s-au înregistrat -26,3 grade la nivelul solului, iar în această dimineață a nins timp de câteva ore.

Meciul FC Botoșani - CSU Craiova se joacă azi, de la ora 18:00. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.