Liga 1

Rețeta succesului lui Hagi nu e un secret: "Avem buget de 10 ori mai mare decât al oricărui alt club din România"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 11 February 2017

Gheorghe Hagi a vorbit despre calificarea obținută de Viitorul U19 în optimile de finală ale UEFA Youth League, unde va întâlni FC Porto.

Hagi este încrezător în șansele echipei sale cu portughezii și a declarat că succesul Viitorului este rezultatul investițiilor masive de la club.

"Nimeni în România nu a investit în tineri cum a investit Viitorul în ultimii 7 ani. Am muncit, am creat infrastructură și condiții, avem un sistem de joc unitar de la copii la seniori. Bugetul de la Academie este de 10 ori mai mare decât al oricărui club din România la copii și juniori.

Cred că partida de la Porto este deschisă oricărui rezultat. Nu contează că jucăm în deplasare, putem să batem și la ei. Marcăm câte 4-5 goluri pe meci, iar victoria cu Copenhaga a adus o încredere enormă.

4-5 jucători din echipa asta vor fi sigur în echipa națională de seniori în viitor.

După victoriile astea trebuie să le măresc salariile", a spus Hagi la o conferință de presă.

 Viitorul U19 va juca în "optimile" Youth League contra lui FC Porto, în deplasare, pe 21 sau 22 februarie. Partida cu FC Porto se joacă într-o singură manșă, iar dacă îi va elimina pe portughezi, Viitorul va întâlni, tot în deplasare învingătoarea dintre Barcelona și Borussia Dortmund, pe 7 sau 8 martie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.