Stranieri

Cel mai bun! Toșca e lăudat de toată lumea din Spania după meciul cu Valencia: ”Un transfer bine gândit”

Stoperul lui Betis, într-un duel aprig cu Zaza, vârful italian al Valenciei

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 13th of February 2017 12:00

Alin Toșca, încă un meci excelent în alb și verde. "Ne arată tuturor calitățile, un transfer bine gândit", a comentat cotidianul andaluz Estadio Deportivo. Care i-a dat 8. Cea mai mare notă.

"Defensiv, sunt foarte mulțumit. Alin s-a integrat repede, jocul său mă bucură. Sper să continue la fel". Transferându-l pe Toșca de la Steaua, cu doar un milion de euro, antrenorul Víctor Sánchez a găsit stoperul potrivit la Betis. Datorită lui, apărarea andaluză e mult mai sigură.

"Curajos, puternic și știe toate șiretlicurile"

Sâmbătă, împotriva Valenciei, "tricolorul" a fost iar la înălțime. Mereu atent, mereu lipit de adversari, aproape imposibil de depășit în dueluri.

"O achiziție bine gândită. Românul ne arată tuturor calitățile sale", a observat jurnalul local Estadio Deportivo. "Noul apărător al alb-verzilor e foarte curajos, l-am văzut cum și-a salvat echipa când a respins acrobatic din fața lui Nani chiar și riscând să fie accidentat. E puternic și știe toate șiretlicurile unui fundaș central".

Nota lui? 8! Cea mai mare a meciului de pe "Benito Villamarin". Nu se putea un start mai bun pentru Alin Toșca în LaLiga!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.