Campionate

VIDEO Uite cine-o oprește pe Chelsea! Trupa lui Conte s-a împiedicat de Burnley: scor 1-1

Lovitura din care Brady egalează pentru Burnley în meciul cu Chelsea

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 13th of February 2017 12:00

Promovata Burnley, locul 12, care o învinsese acasă și pe Liverpool, i-a pus o piedică liderului printr-o evoluție curajoasă.

Dacă o bătea ieri și pe Burnley, Chelsea s-ar fi distanțat la 12 puncte în fruntea clasamentului. Iar managerul Antonio Conte ar fi avut deja o mână pe titlu, la primul său sezon în Premier League.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Dar tocmai ocupanta locului 12, promovată vara trecută, a salvat Anglia de la un final de stagiune monoton, punându-le albaștrilor o mică piedică: 1-1.

Nu s-a pierdut cu firea

Chelsea a început în forță și și-a materializat repede superioritatea. Contraatac iute, cu Moses la serviciu și Pedro exact unde trebuia pentru a prelua și a-l învinge apoi pe portarul Heaton.

Era abia minutul 7! Însă Burnley, învingătoarea lui Liverpool (2-0), locul 4 în clasamentul meciurilor de acasă (28 de puncte în 14 etape), nu s-a pierdut cu firea.

Mulțumită cu remiza

Și-a venit minutul 24. "Directă" Brady, pe lângă zid, vinclu: 1-1. Nicio șansă pentru portarul Courtois. Din acest moment, oaspeții au acaparat balonul, dar în careul advers, mai periculoasă a fost Burnley.

Courtois a salvat de două ori cu piciorul, iar de partea cealaltă, Azpilicueta a tras pe lângă vinclu. Finalul? Fiindu-i clar că are în față un adversar în zi bună, Chelsea a preferat un joc prudent, ba a părut că acceptă bucuroasă remiza.

71la sută posesie a avut ieri Chelsea. Și o acuratețe a paselor de 84 la sută

4șuturi au expediat amfitrionii pe spațiul porții, liderul numai două

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.