Liga 1

Hagi are un motiv de supărare, chiar dacă echipa sa e la 6 puncte de Steaua: "Sunt dezamăgit, e un mare semn de întrebare"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 13 February 2017

Gică Hagi și-a lăudat jucătorii după cel de-al șaptelea succes consecutiv în Liga 1, scor 3-0 cu Pandurii. "Regele" are însă și un regret după acest joc.

”Merităm felicitări pentru prima repriză, nu și pentru a doua. Am jucat un fotbal foarte bun, așa cum trebuie, am dominat, am avut o posesie foarte bună. Am marcat un gol foarte frumos, care a fost anulat.

În repriza a doua a fost un joc confuz, au avut și ei ocazii, am marcat și noi un gol. Fericirea e mare, mergem pe linia noastră, echipa arată bine, sunt mulțumit din multe puncte de vedere. Sper să fim în formă mai bună de la meci la meci.

Sunt puțin dezamăgit că am avut puțini suporteri în seara asta. Echipa joacă bine, la stadion sunt condiții bune și mă așteptam să avem mai mulți suporteri. Suntem acolo sus și sincer să fiu, așteptăm să avem stadionul plin, cum a fost anul trecut. Dacă nici la noi nu vin supoterii, e un mare semn de întrebare”, a zis Hagi la TV Digi Sport.

...despre tinerii din Academie + adversarul din Youth League: ”Avem copii buni, mereu am zis că se poate, dar e important să fii organizat, să muncești și să investești așa cum trebuie. Avem mulți, nu sunt numai ei. Avem și linia a doua și linia a treia, jucători care cresc în Academie.

Avem o generație foarte bună la '97, '98, '99 și ne vom bate cu o echipă mare, de tradiție (n.r. - FC Porto), dintr-o țară care produce fotbaliști foarte buni, dar mergem acolo să ne facem meciul și să venim acasă învingători”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.